Gezonde pizza van bloemkoolbodem

Een van de gerechten die je echt minder makkelijk kant-en-klaar en koemelkvrij kan kopen, is een pizza. Daar wordt namelijk vrijwel altijd kaas op gebruikt. Gelukkig kun je ook best snel een eigen pizza in elkaar flansen. Hiervoor gebruik ik meestal een bloemkoolbodem, een manier om stiekem extra groenten binnen te krijgen!

 

Eet smakelijk!

Gezonde pizza van bloemkoolbodem

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 1 pizza

Ingrediënten
  

  • 1 bloemkoolbodem
  • 4 eetlepels tomatensaus
  • ½ rode paprika
  • 3 champignons
  • 10 olijven
  • 2 plakken achterham
  • Italiaanse kruiden
  • 2 eetlepels vegan mozzarella

Instructies
 

  • Smeer de tomatensaus op de bloemkoolbodem.
  • Verdeel de toppings over de pizza.
  • Bak de bloemkoolbodem (volgens de gebruiksaanwijzing) af in de oven.
Trefwoord Bloemkoolbodem, Hoofdgerecht, Pizza