Noodles met groenten en rundvlees
Noodles slurpen, heerlijk! Iets wat ik het liefst doe op dagen dat toch al een bad gepland staat voor mijn zoon, want dat is naderhand vaak wel nodig!
Dit gerecht is ook vrij snel klaar. Zeker als je voorgesneden groenten koopt. En dat is soms heel fijn, met een hongerig kind…
Eet smakelijk!

Noodles met groenten en rundvlees
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Aziatisch
Porties 4 personen
Ingrediënten
- 250 gram udon noodles
- 400 gram Japanse wokgroenten
- 200 gram sugarsnaps
- 100 ml teriyaki woksaus
- 250 gram biefstuk
- wokolie (om in te bakken)
- plantaardige boter (om in te bakken)
- peper en zout
Instructies
- Kook de sugarsnaps ongeveer 5 minuten, zodat deze al wat voorgegaard zijn. Giet ze goed af.
- Verwarm een ruime hoeveelheid plantaardige boter in de pan. Kruid de biefstuk met peper en zout. Bak ze in ongeveer 4 minuten in de pan. Laat ze vervolgens op een bord, afgedekt met aluminiumfolie, rusten.
- Bereid tegelijkertijd de noodles volgens de instructie en giet ze af zodra ze gaar zijn.
- Verwarm een flinke scheut wokolie in een pan en roerbak de groentemix en sugarsnaps tot ze wat slinken.
- Voeg de afgegoten noodles en de woksaus toe aan de groenten. Bak dit nog even door, zodat de saus goed verdeeld is over de groenten en noodles.
- Snijd de biefstuk in reepjes.
Trefwoord Aziatisch, Noodles, Rundvlees