Tussendoortjes en snacks

Hier vind je de lekkerste koemelkvrije tussendoortjes en snacks

Disclaimer:

De recepten zijn koemelkvrij. De ingrediënten die ik gebruik kunnen wel sporen van melk bevatten. Bij ons gaat dat gewoon goed, maar dat is niet voor iedereen het geval. Blijf daarom zelf altijd goed opletten bij het boodschappen doen en koken. En pas de recepten aan naar wat voor jouw situatie past. Wil je weten hoe je een koemelkeiwit herkent op een verpakking? Kijk dan even hier!

Ik kocht best vaak reepjes van bijvoorbeeld De Kleine Keuken, voor onderweg. Maar ik bedacht dat ik dit vast ook goed zelf kon maken. En ze zijn succesvol! Wel één punt van aandacht: als je ze te lang uit de koelkast hebt, worden ze best zacht. Dan is het handig om flink wat snoetenpoetsers bij de hand te hebben.

Veel koeken en tussendoortjes voor kinderen bevatten melk of roomboter. Maar je kan natuurlijk ook zelf wat lekkers maken, met koemelkvrije alternatieven. Bij ons zijn deze havermoutkoekjes een groot succes!

Ik ben stiekem groot fan van die goedkope, zachte kaneelbroodjes van de Ikea. Maar de laatste keer dat ik keek, zat daar helaas koemelk in. Ik ben dus op zoek gegaan naar een recept voor kaneelbroodjes, dat ik zelf koemelkvrij kon maken. En dat is met dit recept goed gelukt.