Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Pasta met spinazie en tomatentapenade
Bereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
15
minuten
min
Gang:
Hoofdgerecht
Keuken:
Italiaans
Trefwoord:
Pasta
Servings:
4
personen
Ingredients
350
gram
fusilli
350
gram
kipfilet
1½
rode puntpaprika
200
gram
verse bladspinazie
150
gram
tomatentapenade
(let op dat dit koemelkvrij is)
handje
pijnboompitten
olijfolie
peper en zout
Instructions
Kook de pasta volgens de instructie op de verpakking. Giet af zodra deze gaar is.
Rooster de pijnboompitjes.
Snijd de kipfilet en de puntpaprika in blokjes.
Verwarm wat olijfolie in een koekenpan en bak de kipfilet hierin gaar.
Voeg de rode puntpaprika toe en bak nog enkele minuten mee. Voeg daarna de bladspinazie toe en laat dit rustig slinken terwijl je alles omschept.
Voeg de tomatentapenade en de pasta toe. Schep alles door elkaar.
Serveer met de pijnboompitjes als garnering.