Haal de plakken hartige taartdeeg uit de vriezer en laat deze ontdooien.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Vet een quichevorm (of bakvorm) in en bekleed de bodem met 6 plakken van het hartige taartdeeg. Prik met een vork gaatjes in de bodem.
Bekleed de bodem met de helft van de ontbijtspek.
Verdeel hierover de geitenkaas en ongeveer twee derde van de walnoten. Besprenkel het geheel met de honing. Leg de rest van de ontbijtspek erop.
Snijd de bosui in smalle ringetjes.
Klop in een kom de eieren los, voeg de plantaardige crème fraiche en de bosui toe. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel het eiermengsel over de vulling.
Snijd de resterende plakjes hartige taartdeeg in reepjes en verdeel dit erover heen.
Bestrooi de qiuche met de rest van de walnoten.
Zet het voor ongeveer 50 minuten in de oven.