Pasta met spinazie en tomatentapenade

Pasta spinazie tomatentapenade

Pasta met spinazie en tomatentapenade

Bereidingstijd15 minuten
Totale tijd15 minuten
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Trefwoord: Pasta
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 350 gram fusilli
  • 350 gram kipfilet
  • rode puntpaprika
  • 200 gram verse bladspinazie
  • 150 gram tomatentapenade (let op dat dit koemelkvrij is)
  • handje pijnboompitten
  • olijfolie
  • peper en zout

Instructies

  • Kook de pasta volgens de instructie op de verpakking. Giet af zodra deze gaar is.
  • Rooster de pijnboompitjes.
  • Snijd de kipfilet en de puntpaprika in blokjes.
  • Verwarm wat olijfolie in een koekenpan en bak de kipfilet hierin gaar.
  • Voeg de rode puntpaprika toe en bak nog enkele minuten mee. Voeg daarna de bladspinazie toe en laat dit rustig slinken terwijl je alles omschept.
  • Voeg de tomatentapenade en de pasta toe. Schep alles door elkaar.
  • Serveer met de pijnboompitjes als garnering.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Scroll naar boven